2020. október 13., kedd

Ne dolgozz hiába

Isten azt a tevékenységet támogatja, és áldja meg, ami összhangba van az ő akaratával.

Ha az Örökkévaló nem építi a házat, hiába dolgoznak rajta építői!
Ha az Örökkévaló nem védelmezi a várost, hiába virraszt a falon az őr!
Hiába dolgozol kora reggeltől késő estig, hogy küszködve megkeresd kenyered!
Még álmukban is gondoskodik az Örökkévaló azokról, akiket szeret!” (Zsolt 127,1-2. egyszerű ford.)

Ezért a legfontosabb, hogy kerüljünk Istennel egy hullámhosszra, és Vele összhangban tegyük a dolgainkat. Ez úgy tud megvalósulni, ha van egy olyan kapcsolat közte és köztem, melyben meghallom az ő hangját.

A kemény munka magában – nem ez, ami számít… hanem a kapcsolatunk Istennel. Ő legyen az első helyen! A vele való viszonyunk az áldás alapja, nem a saját kemény munkánk.


1 hozzászólás:


ÉLELMISZERRE SZERETNÉK KÉRNI!!sajnos volt egy mütétem. (Bocsanat leirom: A herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly. A sipolyból 9 hónapig lógott belöllem egy műtét közben bennem hagyott géz darab. A sipoly, ami a lágyrészen van, nem lehet emelni, hajolni, mert még váladékozik. Még dolgozom, közmunkán vagyok. Mindkettönk fizetéséböl von végrehajtó. Köszönök minden segítséget!Varga Zoltán 3636 Vadna Szabadság tér 15 )) vagy Vargáné Szücs Csilla Erste Bank 116 00006 00000000 25766862//IMADKOZZANAK VARGÁNÉ SZŰCS CSILLÁÉRT,, HOGY A JOBB VESÉJÉN LÉVÖ ELVALTOZAS DAGANAT 7MM... NE LEGYEN ROSSZ INDULATU,,ÉS A BAL VESÉN LÉVÖ CISZTA MÁSFÉL CENTI NE LEGYEN OTT... VARGA ZOLTAN VADNA SZABADSÁG TÉR 15

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More