Újra Pakson a Continental

Nyolc.
Több, mint a világ csodái.
Több, mint amennyi emberre egy kézilabda csapathoz szükség van.
Vagy NASA küldetéshez űrrepülőgép fedélzetén.
Több, mint amennyi évig bármelyik köztársasági elnök hatalmon lehet hazánkban.
Vagy ameddig valaki az Egyesült Államok elnöke lehet, ha már itt tartunk.
De pontosan annyi, amennyiszer a Magyar Continental Singers egyhuzamban Pakson jár.kattintásra nagyobb
Nem tévedés: idén egymás után nyolcadszor (megszakításokkal ennél is többször) érkezik meg a Continental éves csapata városunkba. Örömmel adjuk tehát hírül, hogy idén is lesz Continental koncert Pakson. Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt 2014. augusztus 15-én, pénteken este hat órára a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermébe! (A korábbi évekhez képest idén egy órával korábban kezdődik a koncert!) Paks az együttes turnéjának (stílszerűen) nyolcadik állomása lesz – a csapat néhány erdélyi koncert után érkezik hozzánk, és a nyugati határvidék felé megy tovább.

A koncert ingyenes, de az együttes önkéntes támogatására a koncerten lehetőség nyílik. Az együttes kiadványai a helyszínen szintén elérhetőek lesznek; köztük legújabb, idei albumuk is. Sőt, az együttes 2014-es turnéja egyben lemezbemutató koncertkörút is: az idén megjelent, friss album dalainak több mint felét műsorra tűzték. A CD-be egyébként bele lehet hallgatni az alábbi videóban, ízelítőként.Az estet mindenkinek ajánljuk: napjaink legfrissebb, divatos pop-gospel zenéje legalább úgy megszólítja korunk fiatalságát, ahogyan a kellemes, már-már balladikus melódiák az idősebb, kifinomultabb ízlésvilágú műkedvelőket. Az együttes programja mindkettőt ötvözi – mi több, kifejezetten úgy van megalkotva, hogy széles közönségréteg számára élvezhető legyen.

A Magyar Continental Singers egy évente megújuló, 20-25 fiatalból álló könnyűzenei vegyeskórus, mely teljes színpadi produkcióval járja minden év nyarán Magyarország és a Kárpát-medence településeit. Az együttes modern nyugati mintát követő zenei programja magyarul szólal meg, különleges és tartalmas kikapcsolódást kínálva az igényes, sokféle stílusú zene szeretőinek, a dinamikus koreográfia pedig tovább gazdagítják a koncertélményt. Az együttes repertoárjában az évek során southern gospel, pop, melodikus rock, soul, jazz, latin és folk dalok is szerepeltek.

A város zeneszeretői az elmúlt évek során jól megismerhették a Magyar Continental Singers énekegyüttest, hiszen 2007 óta minden nyáron koncerteztek Pakson. A Paksi Pünkösdi Gyülekezet büszke arra, hogy ilyen zenei élménnyel gazdagíthatja a város kulturális életét azáltal, hogy a koncertek szervezői teendőit ellátjuk. Még ennél is jobban örülünk annak, hogy a város közönsége kitartóan látogatja az előadásokat; úgy gondoljuk, a zenei élmény évről évre visszahozza a közönséget az egész estét koncertre. Bízunk benne, hogy a művészi kincseken túl a fontos és jelentős szellemi értékeket is magukévá teszik. Ezért vágunk bele újra és újra a paksi koncertek szervezésébe.
A koncert teljes képi- és hanganyaga jogvédett, engedély nélküli rögzítése tilos. Fényképezni szabad, hang- és/vagy mozgóképfelvételt azonban csak szerződéskötés esetén engedélyez a Jogtulajdonos.

Az együttes idei turnéinak további állomásait tartalmazó pontos és aktuális lista a http://continentalsingers.hu címen, a turné menüpont alatt olvasható.


1 hozzászólás:

We make actual cash gambling video games easy to play, with broad range|a variety} of accepted fee methods. These embody Visa credit card, Visa debit card, MasterCard, PayNearMe, Caesars Casino Cage, PayPal, and NETELLER. As a accountable gaming advocate, we offer a wealth of gambling choices for traditional slots, video slots, progressive slots, card 클레오카지노 video games and desk video games. Complete a fast & easy registration to get began with all of your favourite actual cash games.

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More