Vezetőség

D. Nagy Tamás és Gyöngyi

lelkipásztor

Tamás szolgálatát 2011 óta élvezi a gyülekezet, mely során különleges áldást hozott életünkbe a közös munka élménye. Egyben körzeti lelkipásztor is, valamit a Dunántúli Egyházkerület vezetője.
Tamás 15 éven keresztül pásztorolta a Pünkösdi Egyház péceli Kármel Gyülekezetét, miközben 2002 és 2006 között az MPE missziós alelnöke is volt. 2009 óta utazó szolgálóként látogatja Magyarország és a Balkán gyülekezeteit. Jelenleg Pécelen él feleségével, Gyöngyivel. Három gyermek édesapja.
D. Nagy Tamás és Gyöngyi

Weller István és Marianna

presbiter

István 1996-ban költözött Paksra családjával, azóta tagja a Gyülekezetnek és a Gyülekezet Vezetőségének. 2004 és 2010 között a Gyülekezet megbízott vezető presbitereként elsőszámú szolgáló volt a Vezetőség támogatásával. Ebben az időszakban a Gyülekezet közösségi szintű képviselője is ő volt. Presbiter, a Vezetőség tagja, és gitáron játszik a dicsőítésben.
István és felesége, Marianna, Pakson élnek 3 lányukkal (Fruzsina, Edina, Johanna) és két fiúkkal (Donát, Lóránt).
Weller István és Marianna

Weller István és Erzsébet

diakónus

István 1974 óta a Gyülekezet, 1987 óta a Vezetőség tagja. 1999-ben lett diakónus, azóta a Gyülekezet gondnoka. István a gazdasági munkacsoport tagja, a Gyülekezet hivatalos képviselője, hangtechnikus.
Feleségével, Gittával és gyermekeivel (Barnabás, Mirjam) Pakson él.
Weller István és Erzsébet

Feltóti Sándor és Angéla

Sándor feleségével, Angélával 2009-ben költözött (újra) Paksra. A Vezetőség 2010-ben hívta meg soraiba; ugyanebben az évben vállalta el a evangélizációs vezetői (később evangélizációs munkacsoport vezetője) feladatot is. Jelenleg az Ifjúsági Klubot irányítja.

Sándor jelenleg a Gyülekezet operatív vezetői szolgálatát is végzi.
Feltóti Sándor és Angéla

Korvin Edit

Edit a Vezetőség tagja és a gazdasági munkacsoport vezetője. Pénzügyi tapasztalatainak az Egyház számviteli ellenőrző bizottságában is nagy hasznát látják, melynek szintén szintén munkatársa. Jó szervezőképességével rendkívül hasznos tagja Gyülekezetünknek, számos program szervezésében vállal oroszlánrészt.
Korvin Edit

Korvin Hedvig

Hédi a Vezetőség tagja és a női misszió vezetője. Teológusi diplomáját a Pünkösdi Teológiai Főiskolán szerezte. Tolmácsolással szerte az országban, Gyülekezetünkben alkalomvezetéssel, igei tanítással, lelkigondozással is szolgál. Hosszú időn keresztül vett részt a dicsőítésben. Jelenleg imafelelős, a média munkacsoport munkatársa és a blog szerkesztője.
Korvin Hedvig

Weller Barnabás és Hanna

Barnabás 2009 óta dicsőítésvezető, ugyanebben az évben hívta meg a Vezetőség a tagjai közé. Az evangélizációs munkacsoport tagja, a média munkacsoport vezetője. E honlap készítője, szerkesztője és adminisztrátora.
Barnabás feleségével Pakson lakik és számítástechnikai szaküzletet vezet.
Weller Barnabás

Korábbi lelkipásztoraink:


Korvin János

János a Gyülekezet alapítása, 1944 óta tagja a Gyülekezetnek. Három ízben, először 1953 és 1991 között, aztán 1996 és 2001 között újra, végül 2003 és 2004 között volt a Gyülekezet pásztora.
János Pakson él feleségével, Katalinnal. Isten nagy családdal áldotta meg őt: 3 fia és 4 lánya után 20 unokának és 9 dédunokának örvend.

Szentesi Zoltán

Zoltán 1993-ban költözött családjával Paksra. Többek között ifjúsági vezetőként, majd 2001 és 2003 között pásztorként szolgált. Jelenleg az Újbudai Omega Gyülekezet pásztora.

Durkó Albert

Albert 1991 és 1996 között volt a Gyülekezet pásztora. Jelenleg az MPE Országos Cigánymissziójának vezetője és a Keresztény Népfőiskola elnöke.

Korvin Henrik

A Gyülekezet alapító lelkipásztora 1944-től 1953-ig pásztorolta a paksi testvériséget. Ebben az időben a Gyülekezet – különösen az abban elöljáróságot vállaló férfiak – tevékenységét, hitéletét a kor politikai hatalma nehezen tolerálta. Henriket egy alkalommal egy teljes évig eltávolították családja, és a Gyülekezet közeléből. Mire 1953-ban a Gyülekezet vezetését fiára, Jánosra bízta, a politikai szigor már enyhült.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More