2011. február 21., hétfő

EPK imahét

Az Evangéliumi Pünkösdi Közösség vezetősége idén is meghirdette immár hagyományosnak mondható imahetét. A ma kezdődő héten gyülekezeteink megerősödése, megújulása érdekében kulcsoljuk imára kezünket.


Az Elnökség a 2011. évet a Misszió Évének hirdette meg a római levél első részének tizennegyedik és tizenötödik versei alapján. Az imahéttel ezt a szemléletet szeretnénk megalapozni. Szeretnénk azonosulni Pál apostol szándékaival, hiszen mi is Jézus Krisztus szolgái vagyunk egyenként, és mi is ki vagyunk választva az evangélium hirdetésére. Ránk is vonatkozik az imahét mottója: "Felelős vagyok minden emberért!"

Az imahét témáihoz bárki szabadon kapcsolódhat. A lélekmentés, a jó hír hirdetése közös elhívásunk, amely nem fér meg egyetlen gyülekezet, egyház, felekezet falain belül sem. Az áldás mindenkié lehet, aki kéri azt - kérjük hát életünk, gyülekezetünk, országunk megújulását és megerősödését együtt!

A hét napjaira kijelölt imatémák a Közösség központi honlapján olvashatóak. Az imahéthez kapcsolódóan szerdán imaórát is szervezünk este hat órától.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More