2011. február 8., kedd

online

Ebben a rövid posztban szeretném megosztani az örömhírt, hogy végre hivatalosan is elindultunk! Éljen!
Lehet jegyezni a naptárban, 2011. február 8-án, kilenc után pár perccel élesedett a blog.
Persze ez valójában semmit nem jelent, hiszen már a kezdetektől online voltunk, az első pillanattól elérhető volt a lap. De mégis, valami kis ünnepélyes formája legyen a dolognak, nem igaz?

Részletek a tovább mögött, de a lényeg ez: a blog ezennel él. :)

És akkor egy pár szó az elmúlt bő hónapról.

a blog nulladik verziós, pre-air design-ja
Az első poszt január 4-én született meg. Lényegében és technikailag akkor jött létre a blog. Azóta eltelt 36 nap, (egy tized év) melyet a tartalmak feltöltésével, a felület javítgatásával, új és sokoldalú szolgáltatások felderítésével, kipróbálásával, beüzemelésével és tesztelésével töltöttük. Számos ráfordított munkaóra, gép előtt töltött délutánok, napok eredménye látható, és reményeink szerint élvezhető a blogon jelen pillanatban.

Sok helyről kaptunk támogatást, megerősítést, építő javaslatokat és ötleteket, amiket lehetőségeink szerint igyekeztünk és igyekszünk folyamatosan beépíteni. Persze mindez nagyjából értelmetlen lenne, ha nem lennétek Ti, olvasók.
Az elmúlt 36 nap alatt 719 oldalmegtekintés történt. A legolvasottabb bejegyzés a Levél Neked című volt, (19 olvasás) míg a legtöbbet keresett lap a Letöltések. (95 megtekintés) A legtöbben direkt linkről, vagy a Google találati listájából érkeztetek hozzánk. Legmeglepőbb (sikeres) keresési kulcsszavak voltak: "kalocsa gyülekezet", "kecel gyülekezet", "kecskeméti egyházak". Tud valamit ez a Google, nem igaz?
A látogatók 60%-a Firefoxot, 99%-a Windows használ. 11 alkalommal találtak meg bennünket Egyesült Államok-beli IP-címmel, és volt egy Egyesült Királyság-beli vendégünk is.

Ennyit az unalmas statisztikáról.

Amit tervezünk: a jövőben szeretnénk különböző rovatokkal és további szerkesztők bevonásával bővíteni a blogot. Azt reméljük, érdemesnek találjátok majd rendszeresen visszatérni ide.

Találkozzunk egy év múlva is, a blog első születésnapján! Vajon hogyan fogunk kinézni akkor? Izgalmas...

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More