2011. július 2., szombat

Continentals Pakson

Örömmel adjuk hírül minden érdeklődő olvasónknak, hogy idén nyáron ismét megérkezik városunkba a Magyar Continental Singers énekegyüttes. 2011-es nyári országos turnéjuk címe Fényedre várva. Az ingyenes koncert 2011. augusztus 5-én 19:00-kor kezdődik a paksi Városi Művelődési Központ (Gagarin utca 2) nagytermében. A fiatalokból álló, könnyűzenei vegyeskórus új repertoárral, dinamikus zenei programmal és látványos színpadi produkcióval készül idén is.


Az együttes, magyar történelme során, a kilencvenes évektől kezdve számos alkalommal járt már városunkban. Többször is voltak Gyülekezetünk vendégei az elmúlt 25 évben (amióta a Continentals nemzetközi szervezet magyar csoportja létezik), 2007 óta azonban minden évben, tehát idén ötödik alkalommal érkeznek hozzánk a mi meghívásunkra.

Azért vagyunk az együttes kitartó koncertszervezői, mert szellemileg és művészileg egyaránt értékesnek tartjuk tevékenységüket – úgy gondoljuk, az általuk nyújtott koncertélmény kiváló és minőségi kikapcsolódás lehet a város minden lakosa számára. Akár fiatalok, tinédzserek, akár családok, akár gyermekek, akár idősek foglalnak helyet a nézőtéren, a teljes estét kitöltő koncert mindenki számára érthető és élvezhető lesz. Hasonlóan fontosnak tartjuk azt az üzenetet is, amit a csapat bátran képvisel és hirdet.

Örülünk annak, hogy a korábbi években sokakat érdekelt a rendezvény. Emiatt választottuk újból a város legnagyobb beltéri koncerthelyszínét az együttes számára. Itt érvényesülhetnek leginkább a koncertet kísérő fény- és hanghatások, itt lesz legteljesebb az élmény.

A koncerttel együtt nyereményjátékot is hirdetünk, melynek eredményhirdetése a koncert végén lesz. További információk: [itt].

Szervezőként szeretnénk megajándékozni a város és a térség érdeklődő közönségét a koncerttel. Szeretettel várunk mindenkit augusztus 5-én a Városi Művelődési Központban!


További információ az együttesről: [itt]

Hallgass bele az együttes legújabb albumába!


Támogatóink: Pünkösdi Üzletemberek és Tanácsadók Fóruma; Vodafone Magyarország

1 hozzászólás:

nagyon jó koncert lesz, gyertek el! :)

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More