2011. szeptember 13., kedd

féNYÁR fesztivál

Az elmúlt hónapok harsány lüktetését lassan felváltja az ősz langyos-simogatós napsütése. Szeretem ezt az évszakot – színeivel, illataival, hangulatával.
A nyár nem múlt el eseménytelenül Gyülekezetünk életében, habár a blog-követők szemében úgy tűnhet... igyekszünk ezen a (téves) benyomáson változtatni picit. Néhány mozgalmas napra szeretnék most visszatekinteni, nevezetesen a féNYÁR fesztiválra.

Augusztus legelején kétnapos kulturális- és szabadidős rendezvénysorozatot szerveztünk Paks város részére. A fesztiválnak az Atom Center parkolója adott helyet. Programjaink közt szerepelt pantomim előadás, karaoke bajnokság, csocsó bajnokság, bábelőadás, arcfestés, ugrálóvár, humor-est, lézershow, filmvetítés, Continental koncert (a sorozat záróakkordjaként).

Programjainkkal a város járókelőit szerettük volna megszólítani, élményt nyújtani, illetve egyszerűen csak kapcsolatba lépni az emberekkel. Ha ezen túl lehetőség adódott rá, hogy elmondjuk, hogy kik vagyunk, mit csinálunk, kiben, miben, miért hiszünk, persze ezt is örömmel megtettük.

A fesztivál lebonyolításához nagyszerű segítséget kaptunk a Tengelici Élő Szó Gyülekezet tagjaitól, valamint a Franciaországból városunkba látogató GospelVision – 10-15 fiatalból álló – csapatától. A francia csapat komoly technikai hátteret biztosított programjainkhoz (kamion-színpad, erősítés… stb.), valamint figyelemfelkeltő pantomim blokkokkal, személyes hangú bizonyságtételekkel jelentősen hozzájárult a fesztivál színeihez.


Sok-sok munka, izgalommal vegyes várakozás előzte meg részünkről ezeket a napokat, és örülök annak, hogy létrejött a fesztivál. Jó volt beszélgetni ismeretlen (közben ismerőssé váló) emberekkel, s érezni azt, hogy kölcsönösen húrokat pengettünk meg egymás lelkében. Jó volt érezni azt, hogy valamit tovább tudtunk adni abból a fényből, amit az Úr Jézus gyújtott a szívünkben.

Célunk, hogy áldás legyünk a városban, hogy a Reménység üzenetét, és Isten szeretetének jó hírét megosszuk másokkal is. A féNYÁR fesztivál ezt célozta.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More