2011. november 14., hétfő

Reggeli hölgyek számára

Közeledik az adventi időszak, és mi újra női találkozóra készülünk.
Egy hangulatos reggeli keretében találkozunk, hogy kilépve a mindennapok ritmusából, felüdüljünk testileg-lelkileg, és inspirációt kapjunk az előttünk álló időszakra. Szeretettel várunk téged is november 26-án!

©2006-2011 ~SteveRowlands

Közeledik az adventi időszak. Az időjárás egyre hűvösebb, a természet lassan téli álmára készülődik. Az új évszak egyre közelebb. Az ősz varázsa múlik, s az emberek elkezdenek a télre hangolódni.

A tél nem csak hideget hoz magával; a tél egy igen különleges szakasza az évnek. Nagy ünnepek, családi találkozások, számadás az elmúlt évről, felkészülés a következő évre. De a tél nem pusztán a nagy találkozások, a felhőtlen öröm és a szeretet ünnepével függ össze. Sokunk gondolataiban a nagytakarítás, a vásárlási láz, a végeláthatatlan konyhai munkák (vagy akár a vizsgaidőszak) fenyegető réme is felbukkan.

Mit tegyünk, hogy a közelgő heteket, hónapokat ne csak túlélhessük, de igazán, örömmel élvezhessük? Hogyan őrizzük meg kreativitásunkat ebben a fárasztó időszakban? Hogyan fedezzük fel magunkban az alvó világ őszinte romantikáját?

Mielőtt végképp elmerülnél az új kihívásokban, szeretettel meghívunk Téged is egy kellemes reggelire november 26-ára, a Paksi Pünkösdi Gyülekezetbe! Szeretnénk lehetőséget adni egy kis kikapcsolódásra, őszinte beszélgetésre, inspirációt nyújtani az élet viharos, kemény napjai számára. Szeretnénk együtt felkészülni azokra a pillanatokra, amelyekről inkább elfelejtkeznénk, azokért a pillanatokért, amelyek örök emlékként örömforrást jelenthetnek, ha meg tudjuk őket élni. Mindebben Jocelyn Gracza előadása lesz segítségünkre.

RSVP a Facebookon: Reggeli hölgyek számára

UPDATE: Olvasd el a nagyszerű délelőttről készült beszámolónkat is!

©2010-2011 ~SETITOFFAGAIN

©2010-2011 =suicide-bee


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More