2011. november 29., kedd

Beérnéd kevesebbel?

"Ha parancsolataimat megtartjátok, megmaradtok a szeretetemben, ahogyan én mindig megtartottam az én Atyám parancsolatait, és megmaradok az ő szeretetében." (Jn. 15:10)

©2010-2011 *Inebriantia
Isten megjutalmazza azokat, akik keresik Őt. Nem azokat, akik doktrínákat, vallást, hitrendszert vagy hitvallást keresnek. Sokan beérik ezekkel a sekélyes passziókkal, de a jutalom azoknak jár, akik Őt magát keresik; akik nem érik be Jézus személyénél kevesebbel. 

Mi a jutalom? Mi vár azokra, akik Jézust keresik? Nem kevesebb, mint Jézus jelleme, személyisége. Miközben az Úr Szelleme munkálkodik bennünk, egyre hasonlóbbá válunk Hozzá. (2Kor. 3:18 TLB)

El tudsz képzelni nagyobb ajándékot, mint olyannak lenni, mint Jézus? Neki nem volt bűntudata; szeretné száműzni a tiédet. Jézusnak nem voltak rossz szokásai; szeretné eltávolítani a tieidet. Jézus nem félte a halált; azt szeretné, ha te is rettenthetetlen volnál. Jézus jóindulatú volt a betegekkel, könyörületes az ellenszegülőkkel, és bátor a kihívásokkal szemben. Szeretné, ha te is ilyen lennél...

Isten szeretné, ha olyan lennél, mint Jézus.

Írta: Max Lucado ©2000 Max Lucado
Forrás: Grace For The Moment Volume 1 (published by J. Countryman, a devision of Thomas Nelson, Inc.)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More