2012. július 17., kedd

Continental koncert 2012

Örömmel adjuk hírül minden érdeklődő olvasónknak, hogy idén nyáron ismét megérkezik városunkba a Magyar Continental Singers énekegyüttes.

Szervezőként hetek óta dolgozunk a koncert előkészítésén, az együttes azonban már hosszú hónapok óta készül. Idén nyáron kettő turnét is indítanak – egy énekes-színházi vegyes csapat máris úton van. Paksra pontosan egy hónap múlva, azaz augusztus 17-én érkezik meg az együttes második turnéjának csapata.

A 2012-es nyári országos turnék címe A hit ereje. A paksi, ingyenes koncert 2012. augusztus 17-én 19:00-kor kezdődik a paksi Csengey Dénes Kulturális Központ (Paks, Gagarin utca 2.) színháztermében. A fiatalokból álló, könnyűzenei vegyeskórus friss repertoárral, dinamikus zenei programmal és látványos színpadi produkcióval készül idén is.

További információ a koncertről a következő oldalon olvasható.
További információ az együttesről és a turnéról a Continental honlapján olvasható.

Örülünk, hogy a koncert szervező házigazdái lehetünk ismét, hiszen szellemileg és művészileg egyaránt értékesnek tartjuk a Continental Szervezet tevékenységét – úgy gondoljuk, az együttes által nyújtott koncertélmény kiváló és minőségi kikapcsolódás lehet városunk minden lakosa számára. Akár fiatalok, tinédzserek, idősek, gyermekek, akár egész családok foglalnak helyet a nézőtéren, a teljes estét kitöltő koncert mindenki számára érthető és élvezhető. Fontosnak tartjuk azt az üzenetet is, amit a csapat bátran képvisel és hirdet.

Örülünk annak, hogy a korábbi években sokakat érdekelt a rendezvény. Emiatt választottuk idén is a város legnagyobb beltéri koncerthelyszínét az együttes számára.

Szervezőként szeretnénk megajándékozni a város és a térség érdeklődő közönségét a koncerttel. Szeretettel várunk mindenkit augusztus 17-én a Magyar Continental Singers koncertjére!

A kép az együttes 2011-es paksi koncertjén készült.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More