2012. október 16., kedd

Változott a címünk

Örömmel adjuk hírül, hogy a héten megváltozott a blogunk címe. A legfontosabb információ ezzel kapcsolatban biztosan az lesz, hogy olvasóként semmi változást nem fogunk tapasztalni. Az egyetlen különbség az, hogy a blog elérési címe az eddigi http://epk-paks.blogspot.hu/ címről http://paks.punkosdi.hu/ címre változott. Aki tehát valami miatt úgy dönt, hogy kézzel írja be a címet, annak ezután jóval egyszerűbb dolga lesz: csak a paks.punkosdi.hu címet kell ugyanis megjegyeznie.


Az új név sokkal egyszerűbb, mint a régi, ráadásul logikusan következik az Egyházunk központi honlapjának címéből. Nagyon örülünk, hogy ezt az apró változtatást sikerült megvalósítani, hiszen így tovább hangsúlyozhatjuk az MPE-hez tartozásunkat is. Érdemes figyelni, hogy amíg a központi honlap a http://punkosdi.hu/ és a http://pünkösdi.hu/ címen is elérhető, addig a mi aldomain-ünk – rajta a blog – csak az ékezetek nélküli elérési útvonalon érhető el.

Az oldalon lévő linkek továbbra is változatlanul működnek majd, sőt, a külső linkek is működnek majd változatlanul. Ez azt jelenti, hogy a Facebook-on illetve más helyen közzétett linkeket nem kell megváltoztatni. Sőt, mi több, ha a blogunkat valaki eddig a böngészőjében vagy más helyen tárolt könyvjelzővel érte el, vagy kedvencként tárolta azt, ezeket sem kell megváltoztatni, ugyanis a régi címek tovább működnek ezután is.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More