2012. október 31., szerda

Ne kételkedj

A reménység Istene pedig töltsön be titeket a hitben teljes örömmel és békességgel, hogy bővölködjetek a reménységben a Szentlélek ereje által. Róma 15:13
Egyik este nagyon nyomorultul éreztem magam. Jöttem-mentem a házban, tettem a dolgom, de boldogtalan voltam, és egyáltalán nem élveztem az életet. „Mi a bajom, Uram?”, kérdeztem. Egy nyomasztó érzés árasztott el, valami, ami kiszívta belőlem az örömöt. Amint fel-alá járkáltam a lakásban, megakadt a szemem az igekártyás dobozon, ami az asztalomon állt. A Róma 15:13-nál nyílott ki, s a Szent Szellem azonnal megerősítette bennem a versben levő igazságot.

Rögtön felismertem, hogy problémáim nagy része egyszerűen abból adódik, hogy a hit helyett kételkedek. Kételkedtem Isten elhívásában, kételkedtem abban, hogy Ő fogja betölteni anyagi szükségeinket, megkérdőjeleztem döntéseimet, és tetteimet, stb. Negatívvá váltam. Kételkedtem a hit helyett.

A kételkedés egy magatartás, mely könnyen hatalmába keríthet. Ezért nagyon résen kell lennünk, hogy ne engedjünk neki teret. A kétség biztosan kopogtatni fog szívünk ajtaján. Amikor megjelenik, válaszolj neki hittel teljes szívvel, és így mindig győzni fogsz. A kételkedés ellopja az örömödet, a hit pedig felszabadítja.

Joyce Meyer


1 hozzászólás:

Barstool Sportsbook is currently offering new customers a $1,000 risk-free wager. Known for its longstanding tradition within the gaming business, Caesars Entertainment is pulling out all 토토사이트 of the stops. J.B Smoove leads a campaign that’s currently highlighted by up to as} $1,250 on Caesars for new spanking new|for model new} customers.

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More