2013. augusztus 4., vasárnap

Szentlélek tábor Kadarkúton

2013. augusztusának első napjaiban szervezte meg az MPE első alkalommal a "Szentlélek tábort" a kadarkúti táborkertben. A tábor célja a Szentlélek megismerése, a Vele való találkozás és betöltekezés volt.

A tábor programját 50%-ban egyéni csendesség adta, melyet előre elkészített bibliatanulmányok segítettek szellemi zarándokútként. A tábor gerincét pedig a reggeli és esti közös Istentiszteletek jelentették, dicsőítéssel és Igehallgatással. A Szentlélek minden este friss módon áradt ki a kb. 60, különböző hátterű résztvevőre. Az Igében és a Szellemben való elmélyülés mellett kikapcsolódásra és barátkozásra is lehetőséget kínálkozott a táborban.

A reggeli és esti Igeszolgálatot Bálint Gyula (a várpalotai Sálem Gyülekezet lelkipásztora), Kiss József (a debreceni Élet Gyülekezet lelkipásztora) és D. Nagy Tamás (a Paksi Pünkösdi Gyülekezet lelkipásztora) végezték. A dicsőítést D. Nagy Áron és D. Nagy Balázs, illetve Andelic Jonathán vezették.

A táborban készült képek megtekinthetők a Szentlélek tábor albumában, az elhangzott tanítások meghallgathatók az archívumban illetve letölthetők a következő linkeken.



0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More