2013. augusztus 5., hétfő

Bemerítés

Hegyalja, EFOTT, Volt, Balaton Sound, Sziget. Idén ebben az időrendi sorrendben versenyeznek az ország leglátogatottabb nyári fesztiváljai a legjobb buli címért. Talán meglepő, de akármelyik lesz is a legkedveltebb idén, garantáltan el fog törpülni a világ legnagyobb party-ja mellett.

Habár magyar léptékkel egy Hillsong United koncert is elképesztő (a most zajló amerikai turnén nemrég 80.000 ember előtt játszottak), még ez sem számít tömegnek ahhoz képest, ami egy új hívő születésekor történik. A láthatatlan világban "megáll az élet" egy pillanatra. Aztán az univerzum legmonumentálisabb örömünnepe kezdődik a Mennyben. Megszámolhatatlan sokaság táncol, földöntúli fények játszanak...

2013. augusztus 4-én kettő testvérünk miatt indult buli odafenn. Feltóti Mária (képünkön jobbra) és Horváth Sándorné Margit (balra) az egész gyülekezet előtt bizonyságot tettek arról, hogy Jézust uruknak és megváltójuknak választották. Megvallották hitüket Jézus Krisztusban, melynek tanúságára D. Nagy Tamás lelkipásztor bemerítette őket. Ezen a forró napon az egész gyülekezet ünnepelt, a Mennyel együtt.

Az Istentiszteleten készült képek megtekinthetők a galériában.

Legyen dicsőség és áldás Istennek a megváltottakért!


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More