2013. augusztus 13., kedd

Continental koncert 2013 + Az én Paksom gálaest

Földrészeken át, Új kezdet, Ünnepelj!, Megváltást hoz, Életünk lapjai, Fényedre várva, A hit ereje. Néhány cím, amiket az elmúlt 7 évben a Magyar Continentals csoportjai városunkban bemutattak. Járt már nálunk az Continental Singers énekegyüttes és a Színház Continental társulat – idén együtt érkeznek, és közös produkcióban mutatják be legfrissebb, "Nem kell más" című előadásukat.

A rejtélyes cím egy új műfajú előadást rejt: a koncert egyben drámaszínházi előadás is, és fordítva: a színházi előadás egyben pop-gospel koncert. Az idei zenei program 10 dalt tartalmaz, melyből nyolcat idén mutat be az együttes először, kettő már ismerős lehet a hűséges koncertre járóknak. Az egész műsor játékideje kb. 100 perc, melyben egy teljes értékű színpadi-előadóművészeti produkció valósul meg koreográfiával, balett betétekkel, szólókkal. Az előadás nem nélkülözi a kellő komolyságot és a jóízű humort sem.

Az idei Continental koncertet az Az én Paksom fotópályázat eredményhirdetésével és díjkiosztó gálájával együtt szervezzük. A koncert a gála főműsora lesz, ajándékként a városnak és a pályázatban résztvevőknek. A gálaest természetesen mindenki számára nyitott, a belépés ingyenes. (Az együttes adományt elfogad, kiadványai a helyszínen megtekinthetőek lesznek.) Az est programja körülbelül 2 órát ölel majd fel.

A felvétel a Continentals 2012-es paksi koncertjén készült.

Sok szeretettel várjuk a város közönségét és a pályázatban résztvevőket 2013. augusztus 18-án, vasárnap este, az augusztus 20-i nemzeti ünnep köré szerveződő események előestjén, a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermébe! A műsor este 7 órakor kezdődik. A gálaestről bővebben a rendezvény weboldalán lehet tájékozódni.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More