2014. július 11., péntek

Vállalod a kockázatot?

Élj bátran... Ne félj a hibázás lehetőségétől!

Az Úr szeretné, ha életünk tele lenne kalandokkal, bátorsággal, kreativitással... de lemaradhatunk róla, ha félünk az esetleges hibázástól.

A legtöbben ismerünk valakit, aki nagy dolgokat ért el az életben. Azt azonban talán nem vesszük figyelembe, hogy ők kockázatot is vállaltak céljaik eléréséhez. Nemrég hallottam valakitől: "Ha időnként nem élsz át kudarcot, akkor nem kockáztatsz." Wayne Gretzky, a híres hoki játékos, ezt így mondja: "Mindig 100 %-ban elhibázod azokat a lövéseket, amit meg sem próbálsz."

Isten elküldte Szentlelkét, hogy bennünk éljen, hogy vezessen és irányítson, hogy a lehető legjobb életünk legyen. De sehova sem tud vezetni, ha nem követjük. Semmi rossz nincs abban, ha van életünknek egy struktúrája. De én azt tapasztalom, hogy ha napi szinten követem a Szentlélek vezetését, életem tele lesz nem várt, előre nem tervezett fordulatokkal, kanyarokkal. Ezek teszik az életet izgalmassá!

Gyakran teszünk fel ilyen kérdéseket magunknak: "Mi van ha egy új munkakörbe jelentkezek, és végül nem fog tetszeni?" vagy "Mi van, ha meglepetést készítek a páromnak, és nem fog neki tetszeni?" A „"mi van, ha" kérdések elvehetik lelkesedésünket, és eltéríthetnek rendeltetésünktől. Tetszik az Ézs 30:21, ahol ezt olvassuk: "Saját füleddel hallhatod a mögötted hangzó szót: Ezen az úton járjatok, se jobbra, se balra ne térjetek le!"

Barátaim, megbízhatunk a Szentlélekben, hogy megmutatja az utat. És ha az elején el is vétjük, ő visszavezet a helyes ösvényre. Talán érzed, hogy Isten elhívott valamire, de visszatart a hibázástól való félelem. Bátorítalak, hogy bízz Istenben és élj bátran! Kövesd amit a szíved diktál, és próbálj meg új dolgokat!

Írta: Joyce Meyer


1 hozzászólás:

Read the information you share, it is very helpful for me. Hope I will learn more interesting information on your blog.
Đến với Proship khách hàng sẽ được sử dụng những dịch vụ tốt nhất, chất lượng nhất, thời gian nhanh nhất và đặc biệt giá cả cạnh tranh nhất.
Dịch vụ vận chuyển ô tô
Dịch vụ cho thuê xe tải
Vận chuyển xe máy bằng tàu hỏa
Dịch vụ chuyển hàng bằng container,...

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More