2012. január 5., csütörtök

Soha ne add fel!

Bármit is tartogat ez az év számodra, határozd el, hogy kitartasz, és eltökélten folytatod utadat.

Talán van egy álmod, amit már feladtál; ma van a napja, hogy megújítsd! Úgy tűnik, a legtöbb álmunkat feladjuk, amikor egyszer, vagy kétszer csalódunk. De gondoljunk csak Abraham Lincolnra. Mielőtt az Egyesült Államok elnöke lett volna, és átvezette az országot az egyik legsötétebb időszakán, hétszer szenvedett politikai vereséget, és más, üzleti és személyes veszteségek is érték. Mi volt a titka? Soha nem adta fel.

De nem kell, hogy egy híres ember inspiráljon. Gondolj egy ismerősödre, akit csodálsz. Valószínű, olyan valaki, aki eltökélt… összeszedett… szívós. Más szóval, amit talán a leginkább értékelsz benne, az, hogy soha nem adja fel! Lehet, hogy a múltban már érte kudarc… talán nem is egyszer. De mégis kitartott, a bukás után felállt, és továbbment a siker felé.

Bármilyen akadály áll is előtted ezekben a napokban - anyagi, fizikai, érzelmi,- bármi is az, Isten azt akarja, hogy bízz Benne. Legyen a sikered titka az, hogy soha nem adod fel. Hisz itt van egy másik titok is: 1Kor. 1:9 ezt mondja, Ő soha nem adja fel veled kapcsolatban. Ezt soha ne feledd! (MSG)

Tehát tarts ki, és menj tovább ebben az évben!

Írta: Joyce Meyer

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More