2013. november 21., csütörtök

Az én Paksom Jótékonysági Kampány 2013

Paks mindannyiunk városa. Sokfélék vagyunk, különböző lehetőségekkel, képességekkel, múlttal. Jelenünk azonban közös. Mi a Paksi Pünkösdi Gyülekezetben hiszünk abban a közös jelenben és egy jövőben, amiért érdemes naponta küzdeni. Szeretnénk, ha ez a jövő mindannyiunké lehetne, és most ezért teszünk is.

Az én Paksom Jótékonysági Kampány népszerű nyári fotópályázatunk folytatása. A pályázatra gyönyörű alkotások érkeztek. Ezeket a kincseket nem szeretnénk megtartani magunknak – kiadványt készítettünk belőlük, mely most bevezető kedvezménnyel, 2.900,- Ft-os áron kapható limitált példányszámban, a készlet erejéig.

Az én Paksom 2014-es fali dísznaptárt nagyszerű fotósok kiemelkedő paksi képeiből állítottuk össze. A naptár eladásából a kedvezmény időszaka alatt befolyó bevétel minden forintját megduplázzuk, és a teljes összeget rászoruló családok javára ajánljuk fel idén karácsonykor. Így szeretnénk összefogni Önnel, és együtt tenni valamit azért, hogy sokunk számára szebb legyen a jelen és a jövő.

Nem vagyunk egyformák e nagyszerű városban. Sokan tehetünk azonban azért, hogy a különbségek kevésbé tűnjenek ki az év e gyönyörű időszakában, melyet hagyományosan a család, a szeretet ünnepe határoz meg. Segítsünk együtt azokon, akiknek kevesebb lehetőség adatott!
Megvásárolható a Javill Villamossági Szaküzletben.
Akciós fogyasztói ár: 2.900,- Ft
Cím: Paks, Tolnai út 22.
Nyitvatartás: 8:00-18:00 (H-P), 8:00-12:00 (Szo)

A naptár az Ön eszköze, amivel ebben részt vehet.

A támogatást a Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályának közreműködésével fogjuk eljuttatni paksi rászorulókhoz, és erről itt, honlapunkon be is fogunk számolni. A naptár az Ön eszköze, amivel ebben az ajándékozásban részt vehet. Csatlakozzon hozzánk!

A kampány a Paksi Pünkösdi Gyülekezet, a Fortuna Rádió, a Bőrbarát Webáruház és a Javill Villamossági Szaküzlet összefogásában zajlik.

A naptár A3-as méretű, falra akasztható, fémhurkolású, egyedi tervezésű, prémium kiadvány. A naptár 12+1 lapból áll, oldalanként egy vagy több fényképet mutat be a fotópályázatra nevezett fényképek legjobbjai közül. A naptár havi nézetű, mutatja a hetek számát, és 2014 januárjától indul. 12 fotós 19 képét tartalmazza, köztük a négy díjazott pályamunkát, illetve minden oldalon olvasható egy, a fénykép(ek)hez illő Biblia-idézet is.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More