2015. július 29., szerda

Az én Paksom 2015 gálaest

Idei fotópályázatunk, melyet Fénybe öltözve alcímmel hirdettünk meg, a végéhez közeledik. A zsűri nagyszerű munkájának köszönhetően megszületett az első három helyre vonatkozó eredmény. Mi is kiválasztottuk azt a fényképet, amelynek készítőjét különdíjban szeretnénk részesíteni, és hamarosan a pályázat támogatója, a Fortuna Rádió is dönt a maga különdíjasa felől.

A pályázat eredményét a két évvel ezelőtti fordulóhoz hasonlóan idén is egy ünnepélyes gálaesten fogjuk kihirdetni, ahol átadjuk díjakat a győzteseknek. Ezen a gálaesten egyébként a legjobb képeket bemutatjuk egy látványos videóban. Ez a képválogatás is elkészült már, és bátran ígérjük, hogy nem hagy maga után sem kívánnivalót, sem elégedetlenséget.
kattintásra nagyobb

A gálaest egyben a Magyar Continental Singers idei paksi koncertje is; a csapat előadása fogja feltenni a színvonalas rendezvény műsorára a koronát. A koncertet ajándékként szeretnénk a pályázat résztvevőinek felajánlani. Természetesen mindenki mást is örömmel látunk a rendezvényen, amely mindenki számára nyitott lesz.

Nem titkoljuk, hogy a koncert arról a jó hírről szól, amiben mi, a Paksi Pünkösdi Gyülekezet hiszünk. Nevezőink látványosabbnál látványosabb képeken örökítették meg, hogy milyen lélegzetelállító, amikor a várost megöleli a fény. Mi is szeretnénk elmondani, hogy mit jelent számunkra, amikor egy település, egy emberi sors, egy élethelyzet fénybe öltözik, mert úgy tapasztaljuk, hogy legalább ilyen emlékezetes és meghatározó az, amikor a mennyei világosság gyakorol hatást egy ember életére.

Az ingyenes gálaestet és a Magyar Continental Singers koncertjét minden művészetet és szépet értékelőnek ajánljuk. A kivételes paksi fényképek, az egyedülálló bemutató és a fiatalos kórus popkoncertje páratlan kikapcsolódást ígér 2015. augusztus 23-án, vasárnap este 18 órától a paksi Csengey Dénes Kulturális Központban. Találkozzunk!




A gálaest teljes képi- és hanganyaga jogvédett, engedély nélküli rögzítése tilos. Fényképezni szabad, hang- és/vagy mozgóképfelvételt azonban csak szerződéskötés esetén engedélyez a Jogtulajdonos.

A Magyar Continental Singers idei turnéinak további állomásait tartalmazó pontos és aktuális lista a http://continentalsingers.hu címen, a turné menüpont alatt olvasható.



0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More