2012. április 2., hétfő

Húsvét

Hogyan töltenéd a következő hetedet, ha mindössze ennyi maradt volna hátra földi életedből, és te történetesen tudnád ezt? 

Jézus Krisztus, az emberré lett Isten Fia utolsó hetéről különösen sokat tudunk az evangéliumokból. A Megváltó emberi formában töltött utolsó napjai tömve voltak emlékezetes pillanatokkal, beteljesült próféciákkal, bensőséges, őszinte imával, igazi, mély beszélgetésekkel, szimbolikus tettekkel és világot megváltoztató, örökkévaló jelentőségű eseményekkel.


Az április másodikán kezdődő nagyhéten erre emlékezünk. A Jeruzsálembe való bevonulástól kezdve a kereszthalálon át a feltámadásig ez az eddigi földi történelem legjelentőségteljesebb hete: a Biblia egyetlen másik héttel sem foglalkozik annyit, mint ezzel.

Gyülekezetünk minden érdeklődőt szeretettel hív és vár nagyheti Istentiszteleteire. Akár gyakori gyülekezetlátogató, akár ritkább templomba járó, akár kérdésekkel teli kereső vagy, mi szívesen látunk!

Nagypénteki Istentiszteletünk pénteken este hat órakor kezdődik. (2012. április 6. 18:00)
Húsvéti ünnepi Istentiszteletünk vasárnap reggel fél tízkor kezdődik. (2012. április 8. 9:30)

Tarts velünk, és fedezd fel, miért tulajdonít oly nagy jelentőséget a világ keresztény fele ennek a hétnek! Tudd meg, milyen hatással bír egy kétezer éves eseménysor a Te huszonegyedik századi életedre!

#UPDATE
Mind a nagypénteki, mind a húsvéti szolgálat letölthető az archívumból.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More