2013. február 8., péntek

Kettő

A mai nappal honlapunk harmadik évét kezdi, így egy rövid cikkel szeretnénk megünnepelni olvasóink két éves hűségét.

Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a honlap jó átláthatóságát, naprakészségét és tartalmát illetően. Nagyon sokan mondjátok, üzenitek különböző csatornákon át, hogy tetszik nektek a honlap gyors frissülése. Most rajtunk a sor, hogy köszönetet mondjunk: köszönjük, hogy figyelemmel követtek bennünket. A következő évben is szeretnénk rendszeresen megjelenni Gyülekezetünk híreivel, rendezvényeink beszámolóival. Szeretnénk tartalmas, friss és bátorító írásokat közzétenni, remélve, hogy sokatok számára áldás forrása lesz. Szeretnénk eredetiek, naprakészek lenni és maradni, szeretnénk színvonalas oldalt működtetni a jövőben is. Mi nagyon lelkesek vagyunk, és mint mindig, idén is tele vagyunk ötletekkel. Talán jövő ilyenkor majd beszámolhatunk róla, mennyi mindent sikerül megvalósítani belőlük.

Az oldal szerkesztői és írói nevében köszönjük, hogy időtökkel és bizalmatokkal megtisztelitek Gyülekezetünk honlapját!

Az oldal adminisztrátoraként szeretném most hálámat kifejezni "munkatársaim" felé, akikkel együtt dolgozunk a honlap fejlesztésén és tartalmas betöltésén. Az idézőjelek azért szükségesek, mert mi ezt a "munkát" sokkal inkább hobbiként, mi több, áldásként végezzük. Így aztán sokkal inkább vagyunk család, mint munkaközösség.

Az elmúlt évben külsőleg nem sokat változott oldalunk, tartalmilag azonban folyamatosan megújult. Hírt adtunk minden idők első gyülekezeti disznóvágásáról (melyet a közelmúltban hagyománnyá emeltünk), elkészítettük bizonyságainkból válogató oldalunkat, tovább bővítettük letölthető Igeszolgálataink gyűjteményét, kép- és videotárunkat. Megváltoztattuk honlapunk címét és emailcímünket, és még rengeteg kisebb-nagyobb javítást, módosítást végeztünk el.

Hogy mit hoz a következő év, azt még mi sem tudjuk... Terveink persze vannak, de most még nincsen itt az ideje a titkok felfedésének. Rátok mindenesetre nagyon számítunk, hogy velünk tartotok a jövőben is!

Boldog második születésnapunkat Nektek, kedves Olvasók!

Emlékeztetőül: Indulásunk és egy éves születésnapunk cikke.

Érdekel néhány számszerű statisztikai adat az elmúlt évünkből? , és olvass tovább! ;)


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More